Baby nest with some patchwork

Vyskúšala som látku s pretlačeným strihom bábätkovského hniezda od Dům látek: jej názov - Kamaráti z lesa. Už sa dá objednať aj na Slovensko, napr. cez zásielkovňu a s dodaním som bola fakt spokojná. Samozrejme, objednala som aj iné zaujímavé látky, hoci vyhrať milión, objednám toho oveľa viac  :-) Takže, tu je pár fotiek zo šitia z látky s pretlačeným strihom. Striháte podľa čiar, šijete podľa čiar. Jasné ako facka. 
Hniezdo má rozmery 70 x 100 cm, čo je akurát, aby sa využilo aj pri bábätku, aj trošku neskôr. Z látky vyšli ešte dva milé vankúšiky do postieľky bábätka a bude z nej aj hračka. Na stránke ponúkajú tri dizajny: pre dievčatká, chlapcov i monochrome. Pôvodne mi srdce zapišťalo pri čierno-bielom, ale nebolo už k dispozícií. Tak som teda vybrala verziu pre chlapčeka. Aby hniezdo bolo originálne, a keďže mamičke sa páčila rovnako tyrkysová ako žltá, dohodli sme sa, že druhá strana bude patchworková. Už len nech dobre poslúži.
♥ I have tried a fabric with pre-printed pattern of a baby nest from a Czech e-shop Dům látek: fabric' s name is Friends from the forest. It's already possible to place an order for Slovakia. I have chosen a delivery by "zásielkovňa" and I was really satisfied with it. I ordered some more interesting fabrics, of course, however to have a million, I will order much more :-) So, here are a few photos of sewing from the fabric with a pre-printed pattern. You cut along the lines, you sew along the lines. As clear as day. 
The nest is 70 x 100 cm long, which is enough to be used for a baby as well as a little bit later. Two lovely pillows could be made from the fabric and one toy as well. They offer three types of the design: for girls, for boys and monochrome. First, I wanted a monochrome one, but it wasn't available anymore. That's why I chose a design for boys. To make an original baby nest and as the future mum liked the turquoise and the yellow at the same time, we arranged to make one side of the baby nest patchwork. Hope the nest will serve perfectly. 

Comments

Post a Comment

I will be happy if you leave a comment :-) Do not forget to leave your name!

Popular Posts