Erasmus + KA1

Stále si uchovávam spomienky zo stáží v londýnskej Regent School, na univerzite v Louvain la Neuve, špeciálnom meste, o ktorom sme nahrali krátky príspevok aj do relácie Pozor zákruta Slovenského rozhlasu, a ešte mám krásne spomienky z letnej stáže v Bruseli na univerzite ULB.
Nedalo mi to, uplynulo pár rokov, a aj keď sa podmienky zmenili a jednotlivcom sa značne sťažili, pustili sme sa s kolegynkami do toho! Dali sme dokopy víziu vyučovania cudzích jazykov na našej škole a presne pred hodinkou som poslala všetko tam, kde treba.
Stálo ma to veľa hodín štúdia infomácií, premýšľania o Európskom pláne rozvoja (Ó, Bože), čítania inštrukcií, písania, mazania, menenia formulácií a znova písania... napokon Erasmus + KA1 zaslané... Výsledky očakávame na jar. Tak zatiaľ si užívajte zimu, teraz ešte napíšem jednu správu pre potreby školskej administratívy a potom si snáď cez wíkend s čistou hlavou zalyžujem, ale o tom neskôr :-)
Still having good memories from Regent London and Louvain la Neuve and Brussel, so I needed to do it again! Lots of hours of studying, thinking about, reading, writing, deleting and then changing and rewriting... finally Erasmus + KA1 submitted... The results are expected to come in spring time!
So enjoy the winter time now, however I have to write one more report for our school administration and then hopefully I will go skiing. Keep calm and ski.  More about skiing later :-)


Comments

Popular Posts